Fuldtidsplads med en ugentlig lukkedag

Fra 1 juni 2022 vil jeg holde lukket om onsdagen.

Velkommen til Troldestuen som er en privat pasningsordning, økologisk.

Mit navn er Elizabeth Ciotta Thomsen, og jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen både her på siden og i mit hjem.

Min fornemmeste opgave er :

  •  at skabe en rolig og tryg hverdag for de mindste. Det er vigtig med en god start på livet, med masser af omsorg og accept. Tryghed, trivsel og tilknytning er også nøgleord i min tilgang til en god start.
  •   at skabe aktiviteter, som børnene kan bruge fremadrettet. F.eks noget så basalt som sund kost, der for mange kan være en kæmpe udfordring. For mig er det bare en naturlig del af hverdagen, og børnene skal være en stor del af konceptet fra jord til bord. Selvfølgelig er alt i vores have økologisk.
  •  at børn i naturen, naturligvis er naturligt ;) - så udeliv vil også være et omdrejningspunkt i børnenes hverdag.

 

 

Lidt om mig

Jeg er født i 1977, mor til Mads, født i 2013 og er gift med hans far, Michael.

Vi har boet her i Birkum i 15 år, og vi elsker det. Vi har en dejlig grund, som vi kan boltre os på. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med familie og venner. Det sociale er meget vigtigt for mig. I mange år er der kommet mange børn her, og de elsker at være her, og jeg elsker når de er her.

Jeg er godkendt af Odense Kommune til at passe 5 børn, men har som udgangspunkt maks 4 børn.

Det er vigtigt for mig, at der er harmoni i gruppen, og god tid til alle. 

Jeg er uddannet kok med specialet gastronom. Jeg har været ansat som køkkenchef i en større virksomhed med fokus på økologi, lokale råvare og sund innovativ mad. Jeg synes, at det er dejligt at have børn med i køkkenet, og det er en fornøjelse når de forstår, hvor maden kommer fra, hvilken farve de har osv. 

Det er vigtigt at fylde den rette benzin på en bil, og det er også så vigtigt at fylde den rette kost på vores børn. 

Sukker vil derfor ikke være en del af vores kost, men vil finde alternativer når vi rigtig skal feste, som til fødselsdage og jul.

 

 

Indkøring

At blive passet af andre for første gang er en stor omvæltning for både barn og forældre. Det er derfor meget vigtigt for mig at det bliver i et tempo, hvor alle kan følge med, og alle er trygge. Vi planlægger sammen hvordan opstartsforløbet skal være, som typisk tager ca.14 dage. 

 

 

Hvorfor vælge privat

 

En privat passer styrer selv sine dage, og er ikke underlagt en masse systemer. Som privat passer skal jeg ikke bruge en masse tid på at dokumentere, hvad jeg laver med børnene....den tid bruger jeg sammen med børnene i stedet.

Jeg får besøg af kommunen som tjekker, at alle har det godt, og at alle forhold er i orden.

Hvis jeg observerer vanskeligheder hos et barn i forhold til udvikling eller andet, har jeg samme adgang til proffesionel hjælp, som en kommunal dagplejer har.

Som privat passer er jeg mere fleksibel, vi har selv valgt hinanden og det skaber en god tryghed. 

Der kommer flere og flere private institutioner, dér er bare mere overskud. Normeringen i det offentlige bliver mere og mere presset, og den økonomiske støtte daler.

Jeg er tilmeldt en forening for private pasningsordninger, hvor der er masser af kurser og foredrag. Det ligger ikke i dagtimerne, men er aftenbaseret.

Vælger du en kommunal dagplejere, vil dit barn blive passet af en anden eller tredie person ved sygdom. Det hører til sjældenhederne at jeg bliver syg, men skulle det ske, er det måske meget godt at være hjemme hos mor, far eller en bedsteforældre...

Dyreliv

Dyreliv er alle børn begejstret for, så derfor har jeg valgt at være en privat passer, som holder dyr udenfor. 

I Troldestuen har vi høns, kanin og grise.

Selvfølgelig vil vi også følge vores rige dyreliv her på landet.

Rygning

Mit hjem og jeg er 100% røgfrit.